O cafea echilibrata cu note distincte de ceai earl grey, bergamotă, lime si iasomie. Dulceata de zahăr brun și corpolenta catifelata.

Banko Gotiti este denumirea statiei de procesare a cafelei, situata în kebele Gotiti, în apropiere de Gedeb, Yirgacheffe. Statia este pozitionata la 2200m si proceseaza cirese de cafea provenite de la micii producători din zonă, ale căror ferme ajung până la 2300m. Acesti mici producători au de obicei între 0,5 si 3 hectare de teren, pe care il trateaza adesea cu compost organic, cultivat în pădure. Ciresele de cafea fermentate, se spala înainte de a fi asezate pe paturi ,la umbră, până la uscarea pielii timp de 24 de ore , apoi mutate la soare pentru încă 14 zile

Măcinare

Da, Nu

Greutate

250 g, 1000 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Etiopia Banko Gotiti”

Your email address will not be published. Required fields are marked