Această cafea de specialitate provine din districtul Kercha, zona Guji din regiunea Oromia.

Fiecare fermier din aceasta zona aduce cireșele coapte din mica sa parte pentru a urma să fie prelucrate la stația de spălare Kercha.

Combinația de altitudini mari, sol fertil, ploi abundente, abilități de cultivator și experiență înrădăcinata în cunoștințele locale toate contribuie la statutul ridicat al acestor cafele.

Varietatile indigene de „heirloom”, care cresc sălbatice în Etiopia, sunt responsabile de notele si aromele unice care definesc o ceașcă de cafea extraordinară și rafinată.

Procesul de spălare este meticulos:

Cireșele coapte sunt livrate de fermieri la statia de procesare Kercha pentru sortare și decojire, înainte de fermentare timp de 36-48 ore, în funcție de condițiile meteorologice. După acest punct boabele de cafea sunt spălate bine și clasificate în funcție de densitatea boabelor înainte de a fi uscate la soare timp de 12 – 15 zile sau până când se ating nivelurile ideale de umiditate. Rezultatul este o aromă unică și o calitate remarcabilă.

Măcinare

Da, Nu

Greutate

250 g, 1000 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ethiopia Kercha”

Your email address will not be published. Required fields are marked