Termeni și condiții

                                                    Termeni și condiții

 

 

Accesând și navigând pe acest site acceptați Termenii si Condițiile de utilizare detaliate mai jos.

Site-ul vovovo.ro este operat de societatea SC Vovovo Management SRL, cu sediul social în comuna SNAGOV, SOS. VLADICEASCA NR. 27 JUD. ILFOV, inscrisă in Registrul Comerțului cu numărul J23/1310/2015. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enuntațe în cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecințele ce decurg din aceasta.


1.Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

SC Vovovo Management SRL oferă soluții profesionale de dotare cu echipamente și accesorii HoReCa destinate atât clienților persoanelor fizice, cât clienților persoane juridice.

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. Vovovo Management S.R.L. care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului in orice moment și fără nicio informare prealabilă. Toate drepturile referitoare la conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. Vovovo Management S.R.L.

Denumirea și logo-ul sunt mărci inregistrate Vovovo Management. Întreg conținutul website-ului, adică textele, desenele, grafica, butoanele, fișierele audio, video și/sau alt format și programarea aparțin exclusiv al S.C. Vovovo Management S.R.L. Acestea și impreună cu tot conținutul sunt protejate de legea română și legile internationale ale copyrightului. Vovovo.ro, Vovovo Horeca Solution si alte logouri, marci comerciale, slogane, nume comerciale sunt marci ale S.C. Vovovo Management S.R.L., asociaților sau partenerilor ei și folosirea acestora fără acord expres scris este interzisă. Este interzisă, de asemenea folosirea oricarei mărci în oricare manieră care ar crea discreditare și desconsiderare a Vovovo Management.

Este interzisă copierea, modificarea, distribuirea, publicarea sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. Vovovo Management S.R.L.


2. Preţuri şi metode de plată

Preţurile afişate pe site-ul societăţii Vovovo Management SRL sunt exprimate în RON şi includ valoarea TVA-ului, respectiv de 19% în România. Deasemenea, Vovovo Management SRL îşi rezervă dreptul să modifice preţurile sale în funcţie de criteriile de ofertă şi cerere. Preţul care este plătit de către client este cel afişat în ziua comenzii.

Plata se poate efectua prin transfer bancar, în contul care apare pe factură.

Marfa se expediază după ce primim plata de la dumneavoastră. După efectuarea transferului, vă rugăm să ne trimiteţi o copie a ordinului de plată pe adresa [email protected]

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în

sigurantă.

Indiferent de valută pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele vovovo management.

Datele noastre bancare sunt:

Cod de înregistrare fiscală: J23/1310/2015

Conturi bancare: ING Bank, sucursala Alba Iulia

Număr de cont (IBAN):

LEI: RO74 INGB 0000 9999 0500 9629


3. Garanţie

În acord cu legislaţia din România oferim garanţie comercială de 12 luni, din momentul livrării produselor, la toată gama de produse. În cazul în care întâmpinaţi probleme cu comanda sau articolele comandate, ne puteţi contacta la [email protected].


4. Livrare produse

Termenul de livrare a produselor se încadrează în maxim 45 zile lucrătoare de la efectuarea plăţii. O dată informativă este precizată clientului în momentul înregistrării comenzii. Depăşirea duratei informative nu presupune responsabilitatea societăţii Vovovo Management SRL pentru despăgubiri, dobândă sau alte costuri. Livrăm produsele prin curier, direct la domiciliu, la adresa la care trimitem şi factura. Dacă aveţi întrebări legate de termenul livrării, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la [email protected] Preţurile finale includ TVA şi transport pe teritoriul ţării. Costul de livrare este generat in functie de greutate(kg). Prin magazinul online www.vovovo.ro livrăm exclusiv pe teritoriul Romaniei.


5. Retur produse și dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam să vă asigurati că ati verificat specificatiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumpărator și vovovo.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea și executarea contractelor la distanta.

Produsele achizitionate la distanta (on-line) se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris (e-mail) comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati și fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

S.C. Vovovo Management S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Produsele vor fi returnate în starea în care au fost primite şi ambalaj original. Dumneavoatră sunteţi responsabil în cazul în care articolele sunt deteriorate în urma manipulării acestora, în alt scop decât cel necesar pentru a verifica natura, caracteristicile şi modul de funcţionare, aşa cum ar fi fost posibil într-un magazin. În această situaţie ne rezervăm dreptul de a reţine despăgubiri. Pentru a evita aceste consecinţe, vă recomandăm să nu folosiţi articolele şi să evitaţi orice acţiune care le-ar putea reduce valoarea.

Conform legii nu puteţi beneficia de dreptul la retur dacă este vorba de o comandă specială, după specificaţiile prezentate de dumneavoastră.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. Deasemenea puteţi să ne comnunicaţi voluntar motivele retragerii din contract. Aceste informaţii vor fi folosite în scopul de a soluţiona optim şi rapid cererea dumneavoastră de retragere.

Datele noastre de contact:

· E-mail: [email protected]

· Tel: 0724.272.521

Incheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit că orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificările și completările ulterioare. (consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale)


6. Reclamaţii

Dacă din diverse motive nu sunteţi mulţumiţi de produsele şi serviciile noastre vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0724.272.521, sau la adresa de e-mail [email protected] Toate reclamaţiile şi sesizările vor fi luate în considerare în termen de maxim 5 zile de la anunţarea acestora.

Acestea vor fi prelucrate corect şi confidenţial, pe cale amiabilă, iar dumneavoastră veţi fi la curent cu progresul şi soluţionarea lor. Conform Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, reclamaţiile şi sesizările pot fi depuse doar de către consumatori persoane fizice ( http:// www.anpc.gov.ro/articol /536/cum-se-depune-o-reclamatie ).


7. Politica noastră de refuz al comenzii

SC Vovovo Management SRL îţi rezervă dreptul de a refuza orice comandă din partea unui client, în orice moment al procesului de cumpărare, în situaţiile în care:

· produsul comandat nu este pe stoc;

· nu am primit confirmarea de plată;

· am identificat o eroare în informaţiile despre produs, inclusiv preţ sau ofertă promoţională.


8. Utilizarea şi protecţia datelor cu caracter personal

Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege. Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit, fără nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct (detalii la www. dataprotection.ro).

Informaţiile comunicate de către clienţi sunt utilizate de către S.C. Vovovo Management S.R.L. pentru informarea clienţilor/cumpărătorilor privind situaţia contului lor, inclusiv validarea, expedierea şi facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o procesarea comanzii, sau serviciile achizitionate. Deasemenea se procesează datele cu caracter personal pentru trimiterea de Newslettere sau alerte periodice, prin folosirea poştei electronice (e-mail, SMS), pentru cercetare de piaţă, pentru urmărirea şi monitorizarea vânzărilor şi comportamentul cumpărătorului. Prin completarea datelor în formularul de creare de cont sau de comandă, cumpărătorul declară şi acceptă necondiţionat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a S.C. Vovovo Management S.R.L..

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C. Vovovo Management S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitati ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată S.C. Vovovo Management S.R.L. sau printr-un mesaj electronic către adresa: [email protected]


9. Drept aplicabil. Litigiile

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între S.C. Vovovo Management S.R.L. şi clienţi se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele competente de pe raza sediului social al S.C. Vovovo Management S.R.L.


10. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteţi de acord cu politica noastră de confidenţialitate.Newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul Cascara pentru a primi cele mai noi informații și noutăți despre produsele noastre.

Blogul Nostru