Origine: Brazilia
Regiune: Tres Pontas, Sul de Minas
Altitudine: 970 m
Varietate: Acaia
Recoltă: Oct-Ian
Cup Scoring: 84
Profil prăjire: ESPRESSO
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: America de Sud și America Centrală
Procesare: Washed + Fully Washed
Altitudine: 1000-2000m
Profil prăjire: ESPRESSO
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Colombia
Regiune: Monte Bonito, Caldas
Altitudine: 1800m
Varietate: Caturra, Castillo, Colombia
Procesare: Sugan Cane
Recoltă: Apr-Mai
Cup Scoring: 85
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Guatemala
Regiune: El Pajal, San Antonio
Altitudine: 1700-1800m
Varietate: Caturra
Recoltă: Ian-Apr
Procesare: Washed
Cup Scoring: 86,75
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Costa Rica
Regiune: San Francisco District
Altitudine: 1400-2000m
Varietate: Caturra, Catuai
Recoltă: Nov-Dec
Procesare: Washed
Cup Scoring:85.25Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: HondurasRegiune: El Hichozal, Corquin, CopanAltitudine: 1200-1450m
Varietate: MixRecoltă: Oct-Mar
Procesare: Washed
Cup Scoring: 85,75
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Ethiopia
Regiune: Arago, JimmaAltitudine: 2000-2100mVarietate: HeirloomProcesare: Washed
Recoltă: Oct-Feb
Cup Scoring: 88.5
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Colombia
Regiune: TolimaAltitudine: 1350m
Varietate: Red & Yellow Caturra
Procesare: Fermentare Anaerobă
Recoltă: Sept-Dec
Cup Scoring: 88
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Peru
Regiune: Inkawasi, La Convención, Cusco
Altitudine: 1800m
Varietate: Caturra, Bourbon & Typica
Recoltă: Aug-Nov
Procesare: Washed
Cup Scoring: 85,5
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Kenya
Regiune: Gatundu, Kiambu County
Altitudine: 1600-1800mVarietate: SL28 & SL34
Procesare: Washed
Recoltă: Iun-Aug
Cup Scoring: 87.5
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Rwanda
Regiune: Karambi Cell, Kirambo, Lake Kivu
Altitudine: 1600m
Varietate: Red Bourbon
Recoltă: Sep-Oct
Procesare: Washed
Cup Scoring: 86,5
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Colombia
Regiune: Tolima, Finca Las FloresAltitudine: 1450m
Varietate: Caturra
Procesare: Washed
Recoltă: Sep-Dec
Cup Scoring: 88
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Colombia
Regiune: Belén de Umbría, Risaralda
Altitudine: 1810-1940m
Varietate: Castillo
Procesare: Fermentare Anaerobă
Recoltă: Apr-Mai
Cup Scoring: 85.25
Profil prăjire: OMNIROAST
Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso