Industria ospitalității este un domeniu extrem de sensibil și dinamic, tendințele se schimbă mereu, iar profitul de multe ori nu justifica investiția. Să-ți deschizi locația mult visată nu este atât de ușor, iar o afacere de succes implică multe costuri neprevăzute, autorizații, bugete separate, bine prestabilite încă dinainte de a bifa prima căsuță din checklist.
În opinia noastră orice locație se construiește în jurul unui meniu, fie că vorbim de o cafenea to-go, bar, pub sau un restaurant fine dining. Dar și meniul trebuie ales după un studiu aprofundat de fezabilitate, de indentificarea și targetarea pieței țintă, a conceptului și bugetului inițial. De multe ori investitorii sunt reticenți în alegerea unui consultant și sunt sancționați constant de inspectori sau realizează că la sfârșit visul e spulberat pentru că nu au ales să administreze corespunzător spațiul, echipamentele sunt defectoase, iar utilarea e haotică fără a crea un work flow, frustrând personalul și încetinind finalizarea unei comenzi.
Venim în ajutorul vostru cu o experiență de peste 15 ani în HoReCa și vă punem la dispoziție:
- Consultanță în alegerea spațiul comercial adecvat tipul de business dorit.
- Evaluare proiect și locație.
- Consultanță în design și amenajare.
- Consultanță legală.
- Asistență în dotarea barului și/sau a bucătăriei, recomandarea celor mai bune soluții de echipare și utilare.
- Echipamente și accesorii în funcție de necesități.
- Organizarea fluxului tehnologic.
- Aplicarea procedurilor HACCP (autorizarea Sanitar Veterinară).
- Implementarea softurilor de gestiune și contabilitate.
- Controlul și managementul calității.
- Implementarea, eficientizarea și îmbunătățirea sistemului de lucru pentru un randament maxim.
- Alegerea de furnizori și materii prime în baza targetului de clienți.
- Consultanță și evaluare personal.
- Strategii de vânzare.
- Întocmirea dosarelor pentru absorbirea fondurilor Start-Up Nation.
- Ajutor în creditări de tip Leasing pentru echipamente și accesorii.