Acest website sau tool-urile externe, folosesc cookie-uri necesare pentru buna lui functionare, in scopurile descrise in politica de cookie-uri. Pentru a afla mai multe despre acestea si despre modul in care poti sa revoci acordul pentru cookie-urile folosite, te rugam sa consulti Politica de Cookies. Prin inchiderea acestui mesaj de notificare, derularea paginii, accesarea link-urilor sau continuarea navigarii in website in orice fel, iti dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.De acord!Politica de cookies
Transport gratuit pentru comenzile de peste 300 leiMagazin
Primești produsele acasă în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp.Magazin
Origine: Brazilia Regiune: Tres Pontas, Sul de Minas Altitudine: 970 m Varietate: Acaia Recoltă: Oct-Ian Cup Scoring: 84 Profil prăjire: ESPRESSO Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: America de Sud și America Centrală Procesare: Washed + Fully Washed Altitudine: 1000-2000m Profil prăjire: ESPRESSO Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Guatemala Regiune: El Pajal, San Antonio Altitudine: 1700-1800m Varietate: Caturra Recoltă: Ian-Apr Procesare: Washed Cup Scoring: 86,75 Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Colombia Regiune: Monte Bonito, Caldas Altitudine: 1800m Varietate: Caturra, Castillo, Colombia Procesare: Sugan Cane Recoltă: Apr-Mai Cup Scoring: 85 Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Ethiopia Regiune: Gerba, Regiunea Bulehore Altitudine: 2100-2300mVarietate: HeirloomProcesare: Natural Recoltă: Oct-Apr Cup Scoring:87.75 Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: HondurasRegiune: El Hichozal, Corquin, CopanAltitudine: 1200-1450m Varietate: MixRecoltă: Oct-Mar Procesare: Washed Cup Scoring: 85,75 Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Costa Rica Regiune: San Francisco District Altitudine: 1400-2000m Varietate: Caturra, Catuai Recoltă: Nov-Dec Procesare: Washed Cup Scoring:85.25Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Colombia Regiune: TolimaAltitudine: 1350m Varietate: Red & Yellow Caturra Procesare: Fermentare Anaerobă Recoltă: Sept-Dec Cup Scoring: 88 Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Kenya Regiune: Gatundu, Kiambu County Altitudine: 1600-1800mVarietate: SL28 & SL34 Procesare: Washed Recoltă: Iun-Aug Cup Scoring: 87.5 Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Colombia Regiune: Belén de Umbría, Risaralda Altitudine: 1810-1940m Varietate: Castillo Procesare: Fermentare Anaerobă Recoltă: Apr-Mai Cup Scoring: 85.25 Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Peru Regiune: Inkawasi, La Convención, Cusco Altitudine: 1800m Varietate: Caturra, Bourbon & Typica Recoltă: Aug-Nov Procesare: Washed Cup Scoring: 85,5 Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso
Origine: Rwanda Regiune: Karambi Cell, Kirambo, Lake Kivu Altitudine: 1600m Varietate: Red Bourbon Recoltă: Sep-Oct Procesare: Washed Cup Scoring: 86,5 Profil prăjire: OMNIROAST Notă: Pentru un potențial maxim recomandăm degazarea cafelelor de la data prăjirii:
7 zile filtre, 10 zile espresso